Himle Begravelsesbyrå

Himle Begravelsesbyrå tar oppdrag i hele Agder til samme faste, lave pris.

Himle Begravelsesbyrå ble startet 1.september 2017, som første franchisetaker i Byglands Begravelsesbyråer. I dag består kjeden av Arendal, Froland, Himle Begravelsesbyrå, Aspheim og Beisland begravelsesbyråer. Vårt mål er å være det rimeligste alternativet på markedet. Vi ønsker åpenhet om pris og har derfor utviklet en prisliste, slik at det skal være enkelt å se hva en begravelse koster. Vi leverer de samme tjenester med samme innhold og kvalitet som andre begravelsesbyråer- MEN til en lavere pris.

Byrået eies og drives av May Wenche Himle. Hun er utdannet sykepleier og har 15 års erfaring innen kommunehelsetjenesten i Grimstad- og Arendal kommune. Hun har også erfaring fra annet begravelsesbyrå.

Vi bruker kun lokale leverandører/samarbeidspartnere, slik som Fevik Blomster, Lillesand Blomster, Fevik Steinindustri AS, Nerdalen Grafiske Tjenester AS, Strand Hotel og Vertshuset i Grimstad.

Døgnåpen vakttelefon: 901 32 261

Våre ansatte

May Wenche Himle

Per Arne Bøe

Siren Mykjåland Arntsen

Rune Himle

Randi Marianne Lunde Bygland

Våre bårebiler

Bårebilene våre er lyse og elegante for å gi den avdøde en verdig siste reise. Vi har to seremonibiler vi bruker i vårt arbeid, alle er velholdte og respektable.

“Himle Begravelsesbyrå får meg og min families varmeste anbefalinger etter min fars brå bortgang i oktober 2019. De stilte raskt opp, var rolige, profesjonelle, respektfulle, løsningsorienterte, serviceinnstilte og tydelige. I tiden frem til begravelsen ble alle våre henvendelser og ønsker møtt med raske svar og velvillighet.
Meg, mine søstre og min mor følte oss i trygge hender – hele veien. Vi ble også veldig positivt overrasket over prisen, når vi tenkte på hvor godt vi ble tatt hånd om…”

Udjus