Himle Begravelsesbyrå

Himle Begravelsesbyrå tar oppdrag i hele Agder til samme faste, lave pris.

Himle Begravelsesbyrå har siden 1.september 2017, sørget for å gi avdøde og etterlatte en verdig avskjed.

Himle Begravelsesbyrå tilbyr sine tjenester til kunder i Grimstad, Lillesand, Kristiansand, Arendal, Froland, Åmli, Birkeland, Iveland og Vennesla

Vårt mål er å være det rimeligste alternativet på markedet. Vi ønsker åpenhet om pris og har derfor utviklet en prisliste, slik at det skal være enkelt å se hva en begravelse koster. Vi leverer de samme tjenester med samme innhold og samme kvalitet som andre begravelsesbyråer- MEN til en lavere pris på begravelse.

Himle begravelsesbyrå har kontorer i Grimstad og Kristiansand.

Byrået eies og drives av May Wenche Himle. Hun er utdannet sykepleier og har 15 års erfaring innen kommunehelsetjenesten i Grimstad- og Arendal kommune. Hun har også erfaring fra annet begravelsesbyrå.

Vi bruker kun lokale leverandører/samarbeidspartnere, slik som Fevik Blomster, Plantedottir, Fevik Steinindustri AS, Nerdalen Grafiske Tjenester AS, Strand Hotel og Vertshuset i Grimstad.

Døgnåpen vakttelefon: 901 32 261

Våre ansatte

May Wenche Himle

Per Arne Bøe

Siren Mykjåland Arntsen

Rune Himle

Randi Marianne Lunde Bygland

Våre bårebiler

Bårebilene våre er lyse og fine for å gi den avdøde en verdig siste reise. Vi har to seremonibiler vi bruker i vårt arbeid, begge er velholdte og respektable.

“Himle Begravelsesbyrå får meg og min families varmeste anbefalinger etter min fars brå bortgang i oktober 2019. De stilte raskt opp, var rolige, profesjonelle, respektfulle, løsningsorienterte, serviceinnstilte og tydelige. I tiden frem til begravelsen ble alle våre henvendelser og ønsker møtt med raske svar og velvillighet.
Meg, mine søstre og min mor følte oss i trygge hender – hele veien. Vi ble også veldig positivt overrasket over prisen, når vi tenkte på hvor godt vi ble tatt hånd om…”

Udjus