skip to Main Content

Hvem er personvernansvarlig?

Eier og daglig leder May Wenche Himle er behandlingsansvarlig for byråets behandling av personopplysninger.

Hva er formålet?

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser i forhold til offentlige etater etter avtale med dere. Vi videreformidler informasjon til samarbeidspartnere for å kunne levere de tjenester og den service som oppdraget krever.

Hvilke personopplysninger behandles og lagres?

Vi behandler og lagrer følgende personopplysninger om deg som vår kunde, arvinger og andre pårørende;

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • Fødselsnummer
  • Slektskap til avdøde
  • E-postadresse

Hvor lenge lagres personopplysninger?

Vi lagrer personopplysninger skriftlig til oppdraget et sluttført. Det blir laget en mappe på avdødes navn digitalt hvor gravferdsmelding, melding til Tingrett og div. bestillinger blir lagret i inntil ett år. Dette blir lagret for å kunne finne tilbake til informasjon, hvis det skulle dukke opp spørsmål fra samarbeidspartnere eller pårørende i ettertid. Etter ett år blir dette slettet permanent. All mailkorrespondanse blir også slettet.

Utleveres personopplysninger til tredjepart?

For å kunne gjennomføre våre forpliktelser i forhold til offentlige etater og andre nødvendige samarbeidspartnere, blir nødvendig informasjon utlevert til tredjepart. Dette kan være; kirkeverge, tingrett, prest/forretter, blomsterleverandør og leverandør av gravstein.

Ved innsamling til minnegave, leveres nødvendige personopplysninger til gavemottaker, slik at denne kan kontakte dere med formål om å takke for gave og opplyse om beløp som er gitt.

Utover dette blir ingen opplysninger delt, solgt eller overført til tredjepart.

Informasjonssikkerhet

Vi sikrer og behandler dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll. Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

KONTAKTINFORMASJON

Himle Begravelsesbyrå
Lia 50, 4885 Grimstad
Telefon 901 32 261

E-post: himlebegravelse@gmail.com

Back To Top